Nyheder Velkommen til vores nye hjemmeside

Junior Jagten

Kære juniorer

“Jagten” på spillede timer i udendørssæsonen ud over træning er gået i gang. Dem, der når op på 25 timer, får en præmie til Gilleleje Bio – en billet, sodavand og popcorn. Derudover vil der være en præmie til de 3 juniorspillere, der har spillet flest timer. Så det er bare med at få pakket ketcheren, booket bane og komme ned og spille.

Jagten løber indtil søndag d. 22. septemberog præmierne vil blive overrakt til et juniorarrangement onsdag d. 25. september.

I skal gøre således:

find en makker og book en bane
kom ned og spil
Når I har spillet, skal I gå i klubhuset og notere det i den røde A4-mappe “Jagten”.
I skal skrive dato, jeres navn, hvem I har spillet med, hvor længe I har spillet og samlet spilletid, så I kan holde øje med, hvor mange timer I har spillet i alt. Alle skal have deres eget ark.

Følg instruktionen i den røde A4-mappe “Jagten”, som ligger i klubhuset.

Er du i tvivl, så spørg din træner, når du er til træning.

Hvis jeres mor, far, søster, bror, bedsteforældre, tante, onkel eller andre I kender, spiller tennis i klubben, så tag dem med ned på banerne. Hvis I møder op til drop-in om torsdagen og søndagen, skal I også skrive det i mappen.

Rigtig god jagt.

Hilsen juniorudvalget