BLACK WEEK TILBUD HOS TRANSOCEAN SPORT
Transocean Sport har gode Black Week tilbud på både tennis- og padeludstyr. Se her for tennis - og her for padel.

NYE BOLDE TIL INDENDØRS TENNIS

Husk at bolde, der har været brugt udendørs, ikke må bruges indenfor. Du kan købe friske bolde i klubben. Pris kr. 70 for et rør med fire bolde. Kontakt Hasse Bohn, mobil 2398 6231.

FRIVILLIGGRUPPER

I juli måned annoncerede bestyrelsen efter medlemmer, der ville give en hånd med i klubben ved at gå ind i forskellige grupper: Banegruppen, Eventgruppen og Handyman-gruppen. Det var der heldigvis mange, der gerne ville, og især banegruppen var efterspurgt. Derimod kunne både Eventgruppen og handyman-gruppen godt tænke sig flere gode mennesker. Hvis du vil med her, så skriv til Frank Kjølhede på formand.gillelejetennis@gmail.com. Se i øvrigt nedenfor under Nyheder.

MOBILEPAY
MobilePay 616 813 kan bruges ved betaling af bolde og drikkevarer mv., men det dur desværre ikke til betaling af kontingent eller ved tilmelding til arrangementer via hjemmesiden.

GENBRUG AF GAMLE TENNISBOLDE
Dine brugte bolde kan du smide i en container på terrassen, så vil de blive genbrugt!
Se nedenfor under Nyheder.

Webmaster Susanne van Deurs
susvd@email.dk

LEJ EN BANE I HALLEN
  Både medlemmer og ikke-medlemmer kan leje en ledig
  tennisbane i hallen.
  Det koster kr. 150 for en time, uanset antallet af spillere.
  Ledige tider kan ses på Klubben > Indendørs bane.
  Henvendelse på kasserer.gillelejetennis@gmail.com.

RABAT PÅ TENNISUDSTYR
Gilleleje Tennis Klub har indgået en sponsoraftale med Transocean Sport, så vores medlemmer kan købe udstyr med 10-20 % rabat. Se mere nedenfor under Nyheder.

TIDLIGERE NUMRE AF BREAKPOINT
Ved du, at tidligere numre af bladet findes på nettet? Gå ind på BreakPoint > Tidligere numre og find linket dér. Nye medlemmer vil kunne læse meget om klubben.

MAKKERBØRS
Savner du en at spille med? Find makkerbørsen under Booking.

NY I KLUBBEN?

.