Godt Nytår til alle medlemmer i Gilleleje Tennis Klub

Bestyrelsen har besluttet at stoppe med at udgive klubbladet. Flere ting ligger til grund for beslutningen om at indstille udgivelsen. De fleste medlemmer har adgang til og benytter digital kommunikation og færdes på nettet i mange andre sammenhænge, så informationer og kommunikation i tennis klubben kan ligeledes foregå elektronisk. Endvidere findes kompetence til bladudgivelse ikke i den nuværende bestyrelse. Endelig er det mere miljøvenligt, mere bæredygtigt at kommunikere digitalt, da ressourceforbruget reduceres.

Den primære informationskilde vil fremover være klubbens hjemmeside www.gillelejetennisklub.dk , som alle jo kender godt i forvejen. Derudover vil der være information via nyhedsmail og SMS. Både bred almen info og også målrettet på forskellige målgrupper. Også på de sociale medier vil der være mulighed for at følge klubben. På Facebook er der både en gruppe kun for medlemmer og en side som alle kan følge. Sidste skud på stammen er en Instagram side. Gruppen (Åben for medlemmer) facebook.com/groups/www.gillelejetennisklub.dk  Gruppen (Kun for medlemmer): Siden (Åben for alle):

facebook.com/GillelejeTennisklub

Instagram instagram.com/gillelejetennis

Status på helårsbanerne

Som flere har bemærket, så er anlægsarbejdet med de kommende helårsbaner påbegyndt i december 2022. Arbejdet skrider planmæssigt frem. Dog er der med de aktuelle regnmængder udsigt til, at den sidste del, hvor 'tæppet' og 'red-plus' gruset skal lægges ud bliver udsat. Underlaget skal være forholdsvis tørt før den del kan gennemføres. Vi håber på en periode med tørvejr, så vi kan komme til at benytte helårsbanerne i løbet af foråret. Vi vil snarest muligt lægge nogen billeder op på hjemmesiden, der illustrerer anlægsprocessen.

Webmaster Jens Elbo Larsen

LEJ EN TENNISBANE
Ikke-medlemmer kan leje en ledig tennisbane gennem Wannasport. https://www.wannasport.dk/p/gilleleje-tennis-klub

RABAT PÅ TENNISUDSTYR
Gilleleje Tennis Klub har indgået en sponsoraftale med Transocean Sport, så vores medlemmer kan købe udstyr med 10-20 % rabat. Se mere nedenfor under Nyheder.

GIV EN HÅND MED
Uden frivillige – intet foreningsliv. Frivillige er hjertet i vores elskede tennisklub, og vi vil så gerne være nogle flere, der vil være med til at løfte klubben. Det vil hjælpe os meget, hvis du vil besvare et spørgeskema her. Læs mere her og se en lille film nedenfor.

MAKKERBØRS
Savner du en at spille med? Find makkerbørsen under Booking.

MOBILEPAY
MobilePay
616 813 kan nu også bruges ved betaling af kontingent og arrangementer.

STØVER DET NÅR DU SPILLER?
I denne tørre start på sæsonen er det vigtigt at du vander banen med håndbruseren før spil - helt ud til hegnet og i hjørnerne. Så hjælp dig selv og dine klubkammerater med at pleje banerne før - og som sædvanlig - efter spil. Det forebygger desuden sportsskader - og dem kan vi jo godt undvære."

GENBRUG AF GAMLE TENNISBOLDE
Dine brugte bolde kan du smide i en container på terrassen, så vil de blive genbrugt!
Se nedenfor under Nyheder.

TIDLIGERE NUMRE AF BREAKPOINT
Ved du, at tidligere numre af bladet findes på nettet? Gå ind på BreakPoint > Tidligere numre og find linket dér. Nye medlemmer vil kunne læse meget om klubben.

NY I KLUBBEN?

.