EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING
Mandag d. 15. august 2022 kl.19.00 i klubhuset
Dagsorden Dagsorden ekstraordinær generalforsamling august 2022.pdf       Beslutningsforslag Beslutningsforslag GF august 2022.pdf


VENSKABSKAMP MOD HORNBÆK
 I år skal den årlige venskabskamp mod Hornbæk spilles hjemme hos os søndag den 4. september.
Kampen spilles som mix-doubler, og i alt otte par kan være med.
 Dagen starter med lidt morgenmad kl. 9.00, derefter spilles der i puljer, så alle kommer til at spille tre gange i løbet af formiddagen, og til sidst afsluttes med en god frokost og overrækkelse af pokalen til det heldige/dygtige vinderhold.
 Det plejer at være en vældig hyggelig dag. Prisen for det hele er kr. 90.  Der kommer opslag i klubhuset, hvor man kan skrive sig på. Det sker efter princippet med først til mølle, så tøv ikke for længe.
 Mange hilsner
 Anders Trøstrup og Susanne van Deurs


KLUBMESTERSKAB 2022 

Så er vi klar til semifinaler, nogle få kvartfinaler og puljekampe i de små rækker. Turneringsledelsen har besluttet at deltagerne også aftaler disse selv. Det er dog et absolut krav at ALLE kampe er afviklet i løbet af August, så vi er klar til finaler 10. September og eventuelt ugen op til.
I klubben hænger der et skema med de kampe der skal afvikles. Når den er aftalt, skriv venligst aftalt spilledato/tid på skemaet. Og også resultat, når kampen er afviklet. Begge dele bedes også informeret til Michael Kirk via SMS på 23423043 eller via email michael.kirk.pedersen@gmail.com
Mvh
TurneringsledelsenWebmaster Jens Elbo Larsen


 LEJ EN TENNISBANE
Ikke-medlemmer kan leje en ledig tennisbane gennem Wannasport. https://www.wannasport.dk/p/gilleleje-tennis-klub

RABAT PÅ TENNISUDSTYR
Gilleleje Tennis Klub har indgået en sponsoraftale med Transocean Sport, så vores medlemmer kan købe udstyr med 10-20 % rabat. Se mere nedenfor under Nyheder.

TRÆNING FOR SENIORER OG JUNIORER
Der er åbnet for tilmelding til udesæsonens træning. Læs mere under Tilmelding.

GIV EN HÅND MED
Uden frivillige – intet foreningsliv. Frivillige er hjertet i vores elskede tennisklub, og vi vil så gerne være nogle flere, der vil være med til at løfte klubben. Det vil hjælpe os meget, hvis du vil besvare et spørgeskema her. Læs mere her og se en lille film nedenfor. 

MAKKERBØRS
Savner du en at spille med? Find makkerbørsen under Booking.

MOBILEPAY
MobilePay
616 813 kan nu også bruges ved betaling af kontingent og arrangementer.

STØVER DET NÅR DU SPILLER?
I denne tørre start på sæsonen er det vigtigt at du vander banen med håndbruseren før spil - helt ud til hegnet og i hjørnerne. Så hjælp dig selv og dine klubkammerater med at pleje banerne før - og som sædvanlig - efter spil. Det forebygger desuden sportsskader - og dem kan vi jo godt undvære." 

GENBRUG AF GAMLE TENNISBOLDE
Dine brugte bolde kan du smide i en container på terrassen, så vil de blive genbrugt!
Se nedenfor under Nyheder.TIDLIGERE NUMRE AF BREAKPOINT
Ved du, at tidligere numre af bladet findes på nettet? Gå ind på BreakPoint > Tidligere numre og find linket dér. Nye medlemmer vil kunne læse meget om klubben.


 

 
NY I KLUBBEN?

 

  .

 

Nyheder

Gilleleje Tennis Klub

Østre Allé 30

3250 Gilleleje

E-mail:

formand.gillelejetennis@gmail.com

MobilePay 616 813

Bankkonto reg. 6490 konto 2021894