MOBILEPAY
MobilePay 616 813 kan nu også bruges ved betaling af kontingent og arrangementer.

KLUBMESTERSKABERNE 2022

Gilleleje Tennis Klub indbyder igen i år alle klubbens medlemmer til klubmesterskab. Turneringen løber over hele sæsonen med indledende kampe som aftales indbyrdes indtil semifinaler og skal være afviklet med udgangen af juli. Semifinaler afvikles i perioden 13-31. august. Finaler afvikles i perioden 1- 10. september, med hovedvægten lagt den 10. september. Du kan læse mere om klubmesterskabet herTurneringsgebyr: Gratis. Tilmelding på tilmeldingsblanket i klubben.

Tilmeldingsfrist 31. maj kl.20.

STØVER DET NÅR DU SPILLER

I denne tørre start på sæsonen er det vigtigt at du vander banen med håndbruseren før spil - helt ud til hegnet og i hjørnerne. Så hjælp dig selv og dine klubkammerater med at pleje banerne før - og som sædvanlig - efter spil. Det forebygger desuden sportsskader - og dem kan vi jo godt undvære."

FRIVILLIGGRUPPER
Bestyrelsen har tidligere efterspurgt medlemmer, der ville give en hånd med i klubben ved at gå ind i forskellige aktivgrupper: Banegruppen, Eventgruppen og Handyman-gruppen. Det var der heldigvis mange, der gerne ville, og især banegruppen var efterspurgt. Derimod kan både Eventgruppen og handyman-gruppen godt tænke sig flere gode mennesker. Hvis du vil med her, så skriv til Frank Kjølhede på formand.gillelejetennis@gmail.com. Se i øvrigt nedenfor under Nyheder.

Webmaster Jens Elbo Larsen

LEJ EN BANE I HALLEN
 Både medlemmer og ikke-medlemmer kan leje en ledig tennisbane i hallen. Det koster kr. 200 for en time, uanset antallet af spillere. Ledige tider kan ses på Klubben > Indendørs bane. Henvendelse på kasserer.gillelejetennis@gmail.com.

RABAT PÅ TENNISUDSTYR
Gilleleje Tennis Klub har indgået en sponsoraftale med Transocean Sport, så vores medlemmer kan købe udstyr med 10-20 % rabat. Se mere nedenfor under Nyheder.

TRÆNING FOR SENIORER OG JUNIORER
Der er åbnet for tilmelding til udesæsonens træning. Læs mere under Tilmelding.

GENERALFORSAMLING
Årets ordinære generalforsamling blev afholdt lørdag den 2. april i klubhuset på Østre Allé.
Dagsorden kan ses
her.
Regnskab kan ses her.
Beretning kommer i næste nummer af BreakPoint.

GENBRUG AF GAMLE TENNISBOLDE
Dine brugte bolde kan du smide i en container på terrassen, så vil de blive genbrugt!
Se nedenfor under Nyheder.

TIDLIGERE NUMRE AF BREAKPOINT
Ved du, at tidligere numre af bladet findes på nettet? Gå ind på BreakPoint > Tidligere numre og find linket dér. Nye medlemmer vil kunne læse meget om klubben.

MAKKERBØRS
Savner du en at spille med? Find makkerbørsen under Booking.

NY I KLUBBEN?

.