BANELUKNING
Bestyrelsen har besluttet, at banenedtagelsen vil ske lørdag den 30. oktober.

FRIVILLIGGRUPPER

I juli måned annoncerede bestyrelsen efter medlemmer, der ville give en hånd med i klubben ved at gå ind i forskellige grupper: Banegruppen, Eventgruppen og Handyman-gruppen. Det var der heldigvis mange, der gerne ville, og især banegruppen var efterspurgt. Derimod kunne både Eventgruppen og handyman-gruppen godt tænke sig flere gode mennesker. Hvis du vil med her, så skriv til Frank Kjølhede på formand.gillelejetennis@gmail.com. Se i øvrigt nedenfor under Nyheder.

NYE BOLDE TIL INDENDØRS TENNIS
husk at bolde, der har været brugt udendørs, ikke må bruges indenfor. Du kan købe friske bolde i klubben. Pris kr. 70 for et rør med fire bolde. Kontakt Hasse Bohn, mobil 2398 6231.

MOBILEPAY
MobilePay 616 813 kan bruges ved betaling af bolde og drikkevarer mv., men det dur desværre ikke til betaling af kontingent eller ved tilmelding til arrangementer via hjemmesiden.

GENBRUG AF GAMLE TENNISBOLDE
Dine brugte bolde kan du smide i en container på terrassen, så vil de blive genbrugt!
Se nedenfor under Nyheder.

Webmaster Susanne van Deurs
susvd@email.dk

LEJ EN TENNISBANE
  Hvis du ikke er medlem, kan du leje en tennisbane.
  Det koster kr. 150 for en time, uanset antallet af spillere.
  Banen lejes på www.wannasport.dk

Non-members are welcome to rent a tennis court
  at www.wannasport.dk

RABAT PÅ TENNISUDSTYR
Gilleleje Tennis Klub har indgået en sponsoraftale med Transocean Sport, så vores medlemmer kan købe udstyr med 10-20 % rabat. Se mere nedenfor under Nyheder.

TIDLIGERE NUMRE AF BREAKPOINT
Ved du, at tidligere numre af bladet findes på nettet? Gå ind på BreakPoint > Tidligere numre og find linket dér. Nye medlemmer vil kunne læse meget om klubben.

MAKKERBØRS
Savner du en at spille med? Find makkerbørsen under Booking.

NY I KLUBBEN?

.