GILLELEJE TENNIS KLUB I KLUBTURNERINGERNE

Holdtennis 2022  Veteran 50+   Division Pulje 1  Michael Kirk Holdkaptajn

Det blev desværre ikke den sæson vi havde håbet på. I år forsøgte vi at køre vores 2 veteranhold adskilt, så 50+ og 60+ kørte separat. Primært for at undgå at overbelaste 60+ spillerne for meget ved både at skulle spille fredag aften og lørdag.
 Mange skader gjorde dog at der måtte finde nogle få undtagelser til. Men med tilgang af flere nye spillere lykkedes det dog de fleste gange at stille med et ”ungt” hold på 50+
 Desværre var resultaterne ikke helt med os på trods af mange lige kampe.
 Resultaterne blev som følger:
 Hjortekær        2-6
 Frederikssund  3-5
 Tuse Næs         3-5
 Hillerød             1-7
 Ud over disse vandt vi over Nivå på wo og tabte den afgørende kamp for at blive i rækken mod HRT på wo. Til den kamp var vi ramt af så mange skader og afbud at det ikke gav nogen mening at stille op.Spillerne på holdet var (med antal sejre i parentes):
Thomas Jensen (2), May Britt Therkelsen (2), Morten Jørgensen (1), Kennet Beckmann (1), Jens Clausen (1), Mark Hjortkilde (1), Anders Hjorth, Karsten Jørgensen, Eva Lausen, Joen Christiansen, Helle Lykkeaa og Michael Kirk
Vi håber på lidt færre skader og forhåbentlig også tilgang af nye spillere til den kommende sæson.

Holdturnering Golden Age - Serie 1 - Pulje 4 Bente Skjødt Holdkaptajn

I år har motionist 2 valgt at spille holdturnering på Golden Age.

Dette betyder, at holdet spiller om formiddagen i stedet for om aftenen.

Herudover er betingelsen, at spillerne skal vær fyldt 60 år. Da vi på det nuværende hold alle er pensionister, har det stor betydning ikke at skulle møde helt unge stærke spillere. Endvidere skal man være en øvet spiller.
 I år har følgende spillere deltaget i turneringen, nogle med flere kampe end andre:

Mogens Jørgensen

Hans-Christian Mathiesen

Carsten Holm

Ditlev Persson

Johnny Ditlevsen

Vilhelm Schultz

Vibeke Mortensen

Pia Sundahl

Bente Skjødt

Holdet blev nummer 4 i puljen ud af 7 hold, hvilket må siges at være ok, specielt fordi vi aldrig nåede at træne sammen. Vi håber at få trænet noget mere til næste år, og på den måde måske opnå et endnu bedre resultat. Vi havde en del kampe der endte med tiebreak, hvor vi var uheldige at tabe, men vi kunne lige så godt have vundet. Det var så tæt på flere gange.

KLUBMESTRE GILLELEJE TENNIS KLUB 2022

Efter en række fine og spændende finalekampe blev vinderne i klubmesterskabet 2022:

HS senior Peter Tarp

HS 50+ Peter Tarp

HS 60+ Peter Keller

HD senior/50+ Henrik Andersen og Anders Hjorth

HD 60+ Joen Christiansen og Sten Schmidt

DD Susanne Kjølhede og Eva Lausen

MD senior/50+ Marianne Evers og Peter Tarp

MD 60+ Helle Arenstorff og Poul Jensen

DS ikke afviklet

Webmaster Jens Elbo Larsen

LEJ EN TENNISBANE
Ikke-medlemmer kan leje en ledig tennisbane gennem Wannasport. https://www.wannasport.dk/p/gilleleje-tennis-klub

RABAT PÅ TENNISUDSTYR
Gilleleje Tennis Klub har indgået en sponsoraftale med Transocean Sport, så vores medlemmer kan købe udstyr med 10-20 % rabat. Se mere nedenfor under Nyheder.

GIV EN HÅND MED
Uden frivillige – intet foreningsliv. Frivillige er hjertet i vores elskede tennisklub, og vi vil så gerne være nogle flere, der vil være med til at løfte klubben. Det vil hjælpe os meget, hvis du vil besvare et spørgeskema her. Læs mere her og se en lille film nedenfor.

MAKKERBØRS
Savner du en at spille med? Find makkerbørsen under Booking.

MOBILEPAY
MobilePay
616 813 kan nu også bruges ved betaling af kontingent og arrangementer.

STØVER DET NÅR DU SPILLER?
I denne tørre start på sæsonen er det vigtigt at du vander banen med håndbruseren før spil - helt ud til hegnet og i hjørnerne. Så hjælp dig selv og dine klubkammerater med at pleje banerne før - og som sædvanlig - efter spil. Det forebygger desuden sportsskader - og dem kan vi jo godt undvære."

GENBRUG AF GAMLE TENNISBOLDE
Dine brugte bolde kan du smide i en container på terrassen, så vil de blive genbrugt!
Se nedenfor under Nyheder.

TIDLIGERE NUMRE AF BREAKPOINT
Ved du, at tidligere numre af bladet findes på nettet? Gå ind på BreakPoint > Tidligere numre og find linket dér. Nye medlemmer vil kunne læse meget om klubben.

NY I KLUBBEN?

.