GENERALFORSAMLING  

Den 26. marts 2023 kl. 14 afholdes ordinær generalforsamling i Gilleleje Tennis Klub. Den holdes i klubhuset på Østre Alle 30. 
 
Inde på klubbens hjemmeside  www.gillelejetennisklub.dk vil du på forsiden snart kunne finde links til dagsordenen. Regnskabet for 2022 lægges på hjemmesiden, så snart det er blevet revideret. 
 
Vi vil opfordre dig til at deltage i generalforsamlingen og bidrage til den fortsatte udvikling af Gilleleje Tennis Klub.
Vel mødt 
Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Dagsorden Dagsorden GTK generalforsamling 2023.pdf
Årsregnskab 2022 Arsregnskab 2022.pdf 
Bestyrelsesforslag opsparing Bestyrelsesforslag opsparing.pdf
Medlemsforslag Medlemsforslag Michael Engell-Jensen.pdf 
Medlemsforslag 1 Medlemsforslag 1 Stig Gregersen.pdf
Medlemsforslag 2 Medlemsforslag 2 Stig Gregersen.pdf
Bestyrelsens bemærkning Bemærkninger til medlemsforslag Michael Engell-Jensen.pdf
Bestyrelsens bemærkning Bemærkninger til medlemsforslag 1 og 2 Stig Gregersen.pdf

INDVIELSE AF HELÅRSBANERNE Formandens tale ved indvielsen 
Velkommen til denne helt særlige dag i Gilleleje Tennis Klub. Det er nemlig dagen, hvor vi kan  indvie to nye baner med et underlag, der gør det muligt at spille hele året - med nogen få  undtagelser. Det siger Hasse lidt om senere. 

Med de to baner  følger vi med den almindelige udvikling i landet, hvor helårsbaner anlægges mange steder. Ved  vores undersøgelser viste det sig, at hele 8 klubber i nord- og Østsjælland har helårsbaner. Og der er  flere på vej. Det er ikke bare klubberne, der kan se fordelene. Også kommunerne kan, fordi de er  billige i drift. De kræver ikke samme grad af vedligehold og vanding, som de traditionelle baner  gør. Det skal vi have talt med vores egen kommune om. For klubberne aflaster banerne halkapaciteten, der er under pres mange steder., og det understøtter  dermed samtidig bestræbelserne på at gøre tennis til en helårssport. Udover helårsanvendeligheden har banerne også andre kvaliteter. Man kan spille uden at lave større skader på banen. De mindre er lette at rette op på. Så skæve  boldopspring er der ingen af mere. Den undskyldning findes ikke. 

Man kan spille hurtigere efter regnvejr. Vandet drænes simpelthen hurtigere væk. Så også ved  voldsomme nedbørsmængder, skulle der højst gå en halv time inden der kan spilles.  De er lettere at vedligehold. De kræver ikke klargøring om foråret, som de traditionelle baner, og  der suppleres med grus i mindre mængder løbende. Medlemmernes daglige bidrag til pleje og vedligehold er det samme. Vand, reparer og fej. Ukrudt vil stadig være en udfordring, men det skal bare stresses, ved at der fejes helt ude fra trådhegnet. Baneunderlaget er desuden nu godkendt til spil på eliteniveau. Så det er bare med at komme ind i  kampen drenge og piger.

Finansiering af større anlæg er ret ofte en udfordring i en forening. Så der har gennem projektet  lange forløb været gjort forskellige bestræbelser på at skaffe midlerne til banerne. Vi gik i den forbindelse i gang med at øve os på at søge puljer og fonde. Det er ikke nogen helt let disciplin for  en foreningsbestyrelse. Og DGIs erfaringer er, at man normalt skal regne med, at et projekt kan finansieres 10-15% med pulje- og fondsmidler. Forudsat en vis egenfinansiering. Men så landede, der efter en kort og konstruktiv ansøgningsproces hos Bente og Erik Schøller Larsens fond  en ret stor appelsin i turbanen i August sidste år. Vi fik 100 % støtte til finansieringen af de to  baner, og jeg håber alle forstår hvor unikt det at få denne støtte. Erik kaldet Lasse var før i tiden  medlem af klubben og en del kan huske ham. Han støttede såmænd dengang flisegangen og  bænkene ned langs banerne. Og nu har vi gennem Bente og Erik Schøllers fond, der ledes af en bestyrelse med Peter Schøller, som formand at Gilleleje Tennis Klub fik denne støtte. Det er både jeg, bestyrelsen og hele klubben dybt taknemmelige for. TAK 
Vi indvier baner om lidt på næsten traditionel vis

Peter Schøller fortalte om glæden ved at give og at donationen til Gilleleje Tennis Klub var helt i 'Lasses ånd. Lasse spillede selv tennis i 92 år - fonden har et sygdomsbekæmpende, socialt og velgørende formål. Fonden har støttet tennissporten i en årrække. 

Erik Schøller Larsen på banen i Gilleleje Tennis Klub
Foto Susanne Van Deurs PLEJE AF HELÅRSBANERNE 1 OG 2 (REDPLUS) 

Se hvilket ansvar du som medlem har for baneplejen  af 
helårsbanerne her:
Banepleje Redplus medlemmer.pdf

OBS OBS OBS
-Der går 3-4 måneder før banerne er optimale at spille på
-Jo mere du spiller på banerne jo bedre
-Test om banen er drænet færdig efter regnvejr - slå en bold i gruset, og   hvis den "dør"   kan du ikke spille endnu. Test ikke ved at gå på banen.
-Kontakt Hasse, hvis du kan se løse lines eller tæppefibre i gruset 
Bemærk, at sko og bolde brugt på udendørsbanerne ikke må benyttes i hallen.


Webmaster Jens Elbo Larsen LEJ EN TENNISBANE
Ikke-medlemmer kan leje en ledig tennisbane gennem Wannasport. https://www.wannasport.dk/p/gilleleje-tennis-klub

RABAT PÅ TENNISUDSTYR
Gilleleje Tennis Klub har indgået en sponsoraftale med Transocean Sport, så vores medlemmer kan købe udstyr med 10-20 % rabat. Se mere nedenfor under Nyheder.

GIV EN HÅND MED
Uden frivillige – intet foreningsliv. Frivillige er hjertet i vores elskede tennisklub, og vi vil så gerne være nogle flere, der vil være med til at løfte klubben. Det vil hjælpe os meget, hvis du vil besvare et spørgeskema her. Læs mere her og se en lille film nedenfor. 

MAKKERBØRS
Savner du en at spille med? Find makkerbørsen under Booking.

MOBILEPAY 
MobilePay 
616 813 kan nu også bruges ved betaling af kontingent og arrangementer.

STØVER DET NÅR DU SPILLER? 
I denne tørre start på sæsonen er det vigtigt at du vander banen med håndbruseren før spil - helt ud til hegnet og i hjørnerne. Så hjælp dig selv og dine klubkammerater med at pleje banerne før - og som sædvanlig - efter spil. Det forebygger desuden sportsskader - og dem kan vi jo godt undvære." 

GENBRUG AF GAMLE TENNISBOLDE
Dine brugte bolde kan du smide i en container på terrassen, så vil de blive genbrugt!
Se nedenfor under Nyheder.TIDLIGERE NUMRE AF BREAKPOINT
Ved du, at tidligere numre af bladet findes på nettet? Gå ind på BreakPoint > Tidligere numre og find linket dér. Nye medlemmer vil kunne læse meget om klubben.

 

 
NY I KLUBBEN?

 

  .

 

Nyheder

Gilleleje Tennis Klub

Østre Allé 30

3250 Gilleleje

E-mail:

formand.gillelejetennis@gmail.com

MobilePay 616 813

Bankkonto reg. 6490 konto 2021894