GENERALFORSAMLING
bliver afholdt lørdag den 12. juni kl. 16. Der er øl og vand klar fra kl. 15.30, så kom gerne i god tid. Formentlig bliver det på terrassen, så tag passende tøj på.
Dagsorden og årsregnskab kan ses her.

GRILLAFTEN
Grillen bliver tændt torsdag den 24. juni kl. 19 i forhåbentligt dejligt vejr. I skal tage jeres egne drikkevarer med og medbringe kød til grillen.
Klubben sørger for salat, brød, smør o.lign.
Deltagelse er gratis. Tilmelding på hjemmesiden.

GENBRUG AF GAMLE TENNISBOLDE
Dine brugte bolde kan du smide i en container på terrassen, så vil de blive genbrugt!
Se nedenfor under Nyheder.

MOBILEPAY
MobilePay 616 813 kan bruges ved betaling af bolde og drikkevarer mv., men det dur desværre ikke til betaling af kontingent eller ved tilmelding til arrangementer via hjemmesiden.

Webmaster Susanne van Deurs
susvd@email.dk

LEJ EN TENNISBANE
  Hvis du ikke er medlem, kan du leje en tennisbane.
  Det koster kr. 150 for en time, uanset antallet af spillere.
  Banen lejes på www.wannasport.dk

KLUBHUS OG OMKLÆDNINGSRUM
må indtil videre ikke benyttes, bort set fra toiletterne. Der kan heller ikke købes drikkevarer, så tag selv med hjemmefra.

JUNIORCAMP
Træner Jackie arrangerer en 4-dages (ma.-tors.) træningscamp  for klubbens juniorer i den sidste uge af skolesommerferien. Det er gratis at deltage.

MAKKERBØRS
Savner du en at spille med? Find makkerbørsen under Booking.

.