KLUBMESTERSKABER
Lodtrækningen er nu foretaget, og det sluttede med, at der bliver afviklet 9 (ud af 20 mulige) rækker. Enkelte blev slået sammen. DS blev aflyst med kun 2 deltagere og resten uden
deltagere.
Turneringsplanerne med oversigter over rækker er sat op i klubhuset.
Bemærk ændring:
Alle kampe til og med semifinaler aftales indbyrdes og skal være afviklet senest 24. august.
Finalerne afvikles 26.-28. august, med 2 finaler torsdag, 2 fredag og 5 lørdag.
Turneringsledelsen
Michael – Kennet – Hasse - Frank

KLUBFEST
Nu kan du melde dig til årets klubfest lørdag den 28. august.
Prisen er i år sat til kun kr. 150, og du skal melde dig til på 'Tilmelding' her på siden senest den 1. august.
Se mere om festen under Nyheder nederst på denne side.

LÆS OM TENNIS PÅ NORDKYSTEN
I Euromans sommernummer 2021 er der en artikel om tennis på Nordkysten, bl.a. Gilleleje Tennis Klub. Læs interview med Hasse Bohn og Frank Terp Kjølhede på dette link

BREAKPOINT JUNI-NUMMERET

Nu ligger det seneste nummer af BreakPoint til afhentning i klubhuset. Læs beretningen fra generalforsamlingen, om medlemsundersøgelsen, interview med Kennet Beckmann og meget mere. Ét eksemplar pr. husstand.

BOLDE

Klubben er leveringsdygtig i Dunlop Fort bolde. Pris kr. 70 for et rør med fire bolde.
Kontakt Hasse Bohn, mobil 2398 6231.

GENBRUG AF GAMLE TENNISBOLDE
Dine brugte bolde kan du smide i en container på terrassen, så vil de blive genbrugt!
Se nedenfor under Nyheder.

Webmaster Susanne van Deurs
susvd@email.dk

LEJ EN TENNISBANE
  Hvis du ikke er medlem, kan du leje en tennisbane.
  Det koster kr. 150 for en time, uanset antallet af spillere.
  Banen lejes på www.wannasport.dk

JUNIORCAMP
Træner Jackie arrangerer en 4-dages (ma.-tors.) træningscamp for klubbens juniorer i den sidste uge af skolesommerferien. Det er gratis at deltage. Tilmelding er åben på hjemmesiden.

TIDLIGERE NUMRE AF BREAKPOINT
Ved du, at tidligere numre af bladet findes på nettet? Gå ind på BreakPoint > Tidligere numre og find linket dér. Nye medlemmer vil kunne læse meget om klubben.

MAKKERBØRS
Savner du en at spille med? Find makkerbørsen under Booking.

MOBILEPAY
MobilePay 616 813 kan bruges ved betaling af bolde og drikkevarer mv., men det dur desværre ikke til betaling af kontingent eller ved tilmelding til arrangementer via hjemmesiden.

NY I KLUBBEN?

.