BANERNE ER ÅBNE
Husk at booke din bane i systemet, hver gang du spiller. Booking er kun mulig, når kontingentet er betalt.
Pas godt på banerne: Vand grundigt - helt ud i hjørnerne - med slangen før spil og aktiver vandingssystemet efter spil. Brug skraber ved huller og fej helt ude fra hegnet og ind mod midten efter spil.

STANDERHEJSNING
Selv om det er lidt sent i forhold til åbningen af banerne, skal vi ikke igen i år gå glip af en hyggelig standerhejsning. Det bliver udendørs lørdag den 22. maj kl. 9 til kaffe og en croissant. Tilmelding på hjemmesiden.

MOBILEPAY
MobilePay 616 813 kan bruges ved betaling af bolde og drikkevarer mv., men det dur desværre ikke til betaling af kontingent eller ved tilmelding til arrangementer via hjemmesiden.

MAKKERBØRS
Savner du en at spille med? Find makkerbørsen under Booking.

KONTINGENT

Vores kasserer har nu udsendt mail om kontingentbetaling senest den 15. maj. Mail med vejledning til betaling kan ses her. Husk, at det ikke er muligt at betale med MobilePay.

GENERALFORSAMLING

bliver afholdt lørdag den 12. juni kl. 16. Kaffe med kage til er klar fra kl. 15.30, så kom gerne i god tid. Formentlig bliver det på terrassen, så tag passende tøj på.

GRILLAFTEN
Grillen er tændt torsdag den 24. juni kl. 19 i forhåbentligt dejligt vejr. I skal selv medbringe kød til grillen, mens klubben sørger for salat, brød, smør o.lign. Tilmelding på hjemmesiden.

KLUBHUS OG OMKLÆDNINGSRUM
må indtil videre ikke benyttes, bort set fra toiletterne. Der kan heller ikke købes drikkevarer, så tag selv med hjemmefra.

GENBRUG AF GAMLE TENNISBOLDE
Nu kan du smide dine brugte bolde i en container på terrassen, så vil de blive genbrugt! Det kan du også om vinteren.
Se nedenfor under Nyheder.

.