SÅ ER DER STANDERHEJSNING
Glæder I jer ikke? Nu nærmer sommeren sig, og klubben åbner officielt banerne for sommersæsonen. Mød op til standerhejsning lørdag den 27. april kl. 9 og syng med på flagsangen til Lille Palles suveræne akkompagnement. Bagefter er der morgenmad og en lille én og velkomst af klubbens formand. Måske en sang til - og så går vi på banerne!
KOMMENDE ARRANGEMENTER

13. april: Baneklargøring

27. april kl. 9: STANDERHEJSNING

28. april: Trænerworkshop med DGI om Familietennis. For trænere og andre særligt interesserede.

4. maj kl. 10-14: TENNISSPORTENS DAG. Alle er velkomne til at komme og prøve tennis.

8. maj: Bestyrelsesmøde.

11. maj kl. 10-13: DOUBLE WORKSHOP. Gør din hverdagsdouble sjovere.
Se nedenfor under Nyheder.

20. maj kl. 18-20.30: FOREDRAG: FOREBYGGELSE AF SKADER v/ Kim Lykke. Gratis for medlemmer af Gilleleje Tennis Klub og Hornbæk Tennisklub.
Se mere nedenfor under Nyheder.

23. maj: ÅBEN GRILL.

25.-26. maj: SENIORCAMP. Træning for holdspillere og andre øvede tennisspillere.