HALLEN ER KLAR TIL DIG.
ER DU KLAR TIL HALLEN?
Måtterne langs væggen er blevet fjernet. Udendørssko må kun være på måtten lige inden for døren. Skoene stiller du i skoreolen, og så trasker du elegant ind på

belægningen på strømpefødder, sætter dig på en bænk langs væggen og tager først dér tennisskoene på. Det er nemt, ik?

Vi er meget opsatte på at passe godt på vores indendørsbane og regner bestemt med, at du også er det. J
I skiftet til indendørs skal du - som altid - enten benytte indendørssko eller rengøre dine udendørssko meget grundigt. Ikke bare en let overtørring. Du skal også med et passende redskab tålmodigt fjerne alle småsten, der sidder fast i sålemønstret.
Endelig skal du gemme de snavsede udendørsbolde væk og finde rene bolde frem. Et lille tip: du kan vaske dine udendørsbolde rene i en opvaskebalje med lunkent vand og et par dråber sulfo.

REOLEN TIL SKO
Det er meningen, at skoreolen sal stå til venstre, når man kommer ind i hallen. Altså ligesom på billedet.
Så kan man sidde og tage sko af og på både på den og på bænken til højre.
Så flyt den ikke.

TIDER I HALLEN 2018-2019

Nedenfor under Nyheder kan det ses, hvem der har bane hvornår.

TRÆNINGSTILBUD TIL JUNIORER
FRA ANDRE KLUBBER
Juniorer fra andre klubber kan blive medlem af Gilleleje Tennis Klub i vintersæsonen og deltage i vintertræningen fra primo oktober til slut april for en samlet pris af kr. 600.
Se mere under Nyheder.