TIDER I HALLEN
Plan over, hvem der har hvilke tider i hallen i vintersæsonen, kan ses under Klubben > Indendørs bane. Planen vil blive løbende opdateret.

LEJE AF BANE I HALLEN
  Ledige banetimer i hallen kan lejes enkeltvis ved henvendelse til      kasserer Leif Ammitsbøl, kasserer.gillelejetennis@gmail.com
  eller tlf. 2970 4282.

MOBILEPAY
MobilePay 616 813 kan bruges ved betaling af bolde og drikkevarer mv., men det dur desværre ikke til betaling af kontingent eller ved tilmelding til arrangementer via hjemmesiden.

MAKKERBØRS
Savner du en at spille med? Find makkerbørsen under Booking.

INGEN SKO I HALLEN
Husk, at kun helt rene sko må bruges i hallen. Skift  sko lige inden for døren.
Bolde, der har været spillet med udendørs, må ikke bruges i hallen.

RENGØR KONTAKTFLADER I HALLEN
Corona er her stadig, så følg opslagets retningslinjer for rengøring af kontaktflader i hallen, hver gang du har spillet.

GENBRUG AF GAMLE TENNISBOLDE

Nu kan du smide dine brugte bolde i en container på terrassen, så vil de blive genbrugt!
Se nedenfor under Nyheder.