ÅBEN GRILL TORSDAG DEN 23. MAJ

Nu har der meldt sig nogle kvikke damer, der vil at stå for tilbehøret til Åben Grill på torsdag den 23. maj. Det er kl. 19, og du kan melde dig til på 'Tilmelding', så længe der er plads - max 40 pladser.

Du skal selv tage kød med til grillen. Tilbehøret - salat og brød - koster ikke noget, og du kan købe drikkevarer til venlige klubpriser.

UNDGÅ AT BLIVE RAMT AF EN SKADE

Der er ikke noget så ærgerligt, som at blive hindret i sit tennisspil pga. en skade. Kim Lykke, som bl.a. er tilknyttet det danske Davis Cup mandskab som fysioterapeut, kommer mandag den 20. maj og holder foredrag om, hvordan man som tennisspiller kan undgå dette.

Det er kl. 18-20.30, og det foregår i GB's klubhus, Idrætsvej 4.
Tilmelding her på siden under 'Tilmelding'. Deltagelse er gratis for medlemmer af Gilleleje Tennis Klub og Hornbæk Tennisklub, andre koster kr. 75.

HUSK AT SE UNDER NYHEDER
LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN

Det er tit her, det mest aktuelle står.

KOMMENDE ARRANGEMENTER

20. maj kl. 18-20.30: FOREDRAG: FOREBYGGELSE AF SKADER v/ Kim Lykke. Gratis for medlemmer af Gilleleje Tennis Klub og Hornbæk Tennisklub. Kr. 75 for andre. Brug 'Tilmelding'.
Se mere nedenfor under Nyheder.

23. maj: ÅBEN GRILL.

25.-26. maj: SENIORCAMP. Træning for holdspillere og andre øvede tennisspillere.
Se nedenfor under Nyheder. Udsolgt.

27. maj kl. 19: INTROMØDE FOR NYE MEDLEMMER. I klubhuset.

3. juni: Bestyrelsesmøde

5. juni kl. 18: TRÆNING MED ANNE-METTE SØRENSEN.
Se mere nedenfor under Nyheder.

20. juni kl. 19: SPISEAFTEN