SOMMERENS FØRSTE SPISEAFTEN
TORSDAG DEN 21. JUNI
Tilmelding senest mandag den 18. på opslaget  i klubhuset.
Se mere nedenfor under Nyheder.

VENSKABSKAMP MOD HORNBÆK
søndag den 24. juni. Se nedenfor under Nyheder

VIL DU LEJE EN BANE
I GILLELEJE TENNIS KLUB
Som ikke-medlem - fx under din ferie i Gilleleje - er du velkommen til at leje bane i klubben. Det koster kr. 150 for en time.
Lej banen på www.wannasport.dk

DROP IN
Husk, at der er Drop In hver søndag kl. 10 og hver torsdag kl. 17.
Ikke-medlemmer er velkomne til at spille med mod betaling af kr. 50 - dog max to gange.
Om søndagen serveres der lidt kaffe og brød inden kl. 10. Pris kr. 10.

HEJ - HVEM VIL LAVE MAD TIL SPISEAFTNEN TORSDAG DEN 9.  AUGUST?
Er der ikke nogle stykker, der har lyst til at stå for det? Send mail på blad.gillelejetennis@gmail.com eller mobil 4144 0921.

PAS GODT PÅ VORES BANER
Husk at feje banerne efter spillet. Det er vigtigt at feje helt ned til bagenden af banen, så gruset kan blive fordelt ordentligt.
Det er også vigtigt for vedligeholdelsen at vande, når det trænges. Hvis du er i tvivl - så vand
! HUSK DET NU! DET ER SPECIELT VIGTIGT I DENNE TØRRE TID.
Linjerne fejes ved spillets begyndelse, ikke når banen forlades. Huller repareres med skraberen - skrab forsigtigt.

BOOK DIN BANE
Husk altid at booke banen, inden I spiller. Når banen er booket, kan det ses, om man er medlem eller har betalt for at leje banen, så gratister ikke har 'så let spil'.
De medlemmer, der har installeret Klubmoduls app, kan nu også booke bane direkte på deres smartphone.
Se nedenfor under Nyheder.