KLUBMESTERSKABER
Nu har der været lodtrækning, og planerne er klar. De kan ses nedenfor under Nyheder og er også hængt op i klubhuset.
Bemærk, at de indledende kampe i DD motionist, HS, HD og HD motionist skal være spillet senest onsdag den 19. august. Spillerne skal selv aftale tidspunkter.
Semifinaler:
Fra den 20. august spilles der semifinaler og finaler.
Planen for hvornår semifinalerne spilles kan ses her.

LEJE AF BANE
 Ikke-medlemmer er velkomne i Gilleleje Tennis Klub. Lej bane   for kr. 150 pr time ved at gå ind på www.wannasport.dk

DROP IN I EN CORONATID

9.6.
Drop In torsdag kl. 17 og Kammeratligt samvær søndag kl. 10 kan nu foregå som sædvanligt, altså uden tilmelding forinden. Det forudsættes, at der holdes afstand, god håndhygiejne og at man ikke kommer, hvis man har symptomer på covid-19 eller mener, man har været udsat for smitte.
Banefordelingen skal så vidt muligt foregå udendørs.
Der er ingen morgenmad søndag, men man kan godt lave kaffe. Brug et stykke køkkenrulle til at holde på kanden.
OBS. Ikke mere end 15 personer inde i klubhuset. Omklædningsrummene er aflukkede.

GENBRUG AF GAMLE TENNISBOLDE
Nu kan du smide dine bruge bolde i en container på terrassen, så vil de blive genbrugt!
Se nedenfor under Nyheder.

MAKKERBØRS
Savner du en at spille med? Find makkerbørsen under Booking.

MOBILEPAY

MobilePay 616 813 kan bruges ved betaling af bolde og drikkevarer mv., men det dur desværre ikke til betaling af kontingent eller ved tilmelding til arrangementer via hjemmesiden.

HUSK AT SE UNDER NYHEDER
LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN
Det er tit her, det mest aktuelle står.