CORONAVIRUS FORHOLDSREGEL

HALLEN ER LUKKET

23.3.2020

Kære medlem i Gilleleje Tennis Klub
Myndighederne har med virkning fra den 18. marts indført et midlertidigt forbud mod at indendørs sports- og fritidsfaciliteter benyttes frem til foreløbig den 13. april. Dansk Idræts Forbund, DGI, Dansk Tennis Forbund og Tennis Øst opfordrer alle foreninger til at følge myndighedernes råd og vejledninger.

Tennis Øst har på Facebook anført, at når de anbefaler, at alle tennis-aktiviteter (inde og ude) standses, er det ikke, fordi der er større risiko for smitte i tennisklubberne. Men fordi opfordringen fra myndighederne lyder på at blive hjemme. Så det er for at begrænse aktivitetsudvalget uden for hjemmet og ikke friste folk til at tage nogen steder.

Vi skal i Gilleleje Tennis Klub naturligvis efterleve forbuddet og ligesom resten af dansk idrætsliv bidrage loyalt til at begrænse smittespredningen i videst muligt omfang. Derfor forlænges lukningen af hallen indtil videre til den 13. april.

Jeg vil inden 13. april vurdere, om yderligere lukning af hallen må etableres. I hører nærmere.

Jeg tror de fleste af os ærgrer os over lukningen, men kan se det kloge i at bryde smittekæderne og udvise samfundssind. Til gengæld er der rige muligheder for at pudse grundformen af med løb, cykling, gang i behørig afstand til andre. Jeg kan anbefale, at finde hjemmetræningsøvelser til tennis på internettet, Facebook og Instagram.

Frank Terp Kjølhede

Se mere på Corona - hvad anbefaler DGI?

TIDER I HALLEN
Oversigten over banefordelingen i hallen kan nu ses her. Ledige baner kan lejes ved henvendelse til kassereren.

FITNESS
Gilleleje Boldklub har åbnet fitness for Gillelejes sportsklubber. Se nedenfor under Nyheder

MAKKERBØRS

Savner du en at spille med? Find makkerbørsen under Booking.

HUSK AT SE UNDER NYHEDER
LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN
Det er tit her, det mest aktuelle står.

KOMMENDE ARRANGEMENTER

30. marts kl. 19: Bestyrelsesmøde. Aflyst.

18. april: Baneklargøring. Udsættes indtil videre.

25. april kl. 9: STANDERHEJSNING. Udsættes indtil videre.

2. maj: TENNISSPORTENS DAG. Aflyst.

4. maj kl. 19. Bestyrelsesmøde.

2. juni kl. 19: Bestyrelsesmøde.