SPISEAFTNER

I efterhånden mange år har det i sommersæsonen været en tradition med nogle hyggelige fælles spiseaftner på terrassen - eller, hvis vejret er køligt, inde i klubhuset. Disse aftner er noget af et tilløbsstykke, så i reglen har man måttet begrænse antallet til maksimalt 50 deltagere.

Sommeren 2018 har vi spiseaftner den 21. juni, den 12. juli og den 9. august. Der kommer opslag på opslagstavlen ca. 14 dage før.

I de senere år har der været spiseaftner i henholdsvis juni, juli og august.
Prisen ligger omkring kr. 75-95. Drikkevarer kan købes til klubbens venlige priser, eller man kan selv medbringe.

Det er to-tre medlemmer, der slår sig sammen om at lave maden. Desværre er det lidt Tordenskjolds soldater, der står for det, så det vil være dejligt med nye kræfter ind imellem. Henvendelse kan ske til bestyrelsen.

Annoncering af spiseaftnerne sker i BreakPoint, på hjemmesiden og ved opslag i klubhuset, hvor man tilmelder sig inden en angivet frist.