FÆLLESSPISNING

I efterhånden mange år har det i sommersæsonen været en tradition med nogle hyggelige fælles spiseaftner på terrassen eller - hvis vejret er køligt -inde i klubhuset. Disse aftner har været noget af et tilløbsstykke.

I år har vi ændret lidt på det og har indført Åben Grill, hvor man selv tager kød/fisk med til grillen og klubben sørger for salat og brød.

Drikkevarer kan købes til klubbens venlige priser, eller man kan selv medbringe.

Maksimalt deltagerantal er sat til 40.

Det er frivillige blandt klubbens medlemmer, der står for arrangementet,  3-5 personer hver gang. Man er velkommen til at melde sig som frivillig til en fra bestyrelsen.

Sommeren 2019 har vi Åben Grill den 23. maj, spiseaften den 22. juni, Åben Grill den 18. juli og spiseaften igen den 8. august.