KONTINGENT

Det årlige kontingent er for
Seniorer:   Kr. 900
Juniorer:    Kr. 375
18-24 år:   Kr. 375
Passive:    Kr. 100

Kontingentet betales 1. maj og dækker perioden 1. maj til 30. april.

INDMELDELSE

Indmeldelse i Gilleleje Tennis Klub sker ved at oprette en profil og derefter betale kontingentet på 'Banebooking'.

Du gør således:
1. Klik på pilen til højre i den blå bjælke og derefter på det grønne felt med Log Ind.
2. Klik derefter på blyanten i den hvide cirkel, hvorefter teksten 'Opret profil' dukker frem.
3. Udfyld alt i skemaet, der kommer frem, inkl. brugernavn og password. Klik derefter nederst på 'Opret profil' (grøn bjælke).

4. Klik på banebooking i den blå bjælke. Derefter øverst til højre på 'Betal her'.
5. Der kommer så et skema med de forskellige betalingskategorier. Du mærker den kategori, du vil betale, fx juniorer og kr. 375,
    og klikker på 'Betal' nederst til højre i skemaet (grøn bjælke).
6. Derefter bliver du guidet gennem betaling med kreditkort. Du kan kun betale med Visa/Dankort.

ÅRLIG KONTINGENTBETALING
Følg punkterne 4 til 6 ovenfor.

OBS
Kontingentbetaling kan ikke ske med MobilePay. Hvis ikke andet er muligt, må man kontakte kassereren.

HJÆLP
Hvis du har brug for hjælp vedr. oprettelse af profil, indmeldelse eller kontingent,
så kontakt kasserer Leif Ammitsbøl, tlf.
2970 4282, kasserer.gillelejetennis@gmail.com.